گوگل با معرفی پلتفرم امنیتی یکپارچه جدید خود، به نام Google Unified Security، به جنگ پیچیدگی‌های فزاینده زیرساخت‌های امنیتی می‌رود. این پلتفرم هدفش کاهش نقاط درد در حوزه امنیت سایبری و بهینه‌سازی حفاظت از داده‌ها و سیستم‌ها است. در رویداد Google Cloud Next، گوگل علاوه بر این پلتفرم، از مجموعه‌ای از ابزارها و قابلیت‌های امنیتی جدید نیز رونمایی کرد.

Brian Roddy و Peter Bailey، از مدیران گوگل، در یک پست وبلاگی توضیح می‌دهند که Google Unified Security یک بستر امنیتی قابل جستجو و مقیاس‌پذیر ایجاد می‌کند که به تمامی جنبه‌های یک سیستم امنیتی نگاه جامع‌تری دارد. این پلتفرم ترکیبی از عملیات امنیتی گوگل، امنیت ابری، اطلاعات تهدید، مرور امن و تخصص‌های شرکت ماندیانت را در یک فضای یکپارچه فراهم می‌آورد و با استفاده از فناوری Gemini و هوش مصنوعی نیمه‌خودکار عمل می‌کند.

این فناوری امنیت پیشگیرانه‌ای ارائه می‌دهد که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا تهدیدات را پیش از تبدیل شدن به واقعیت شناسایی و رفع کنند. به‌علاوه، پلتفرم اطلاعات Chrome Enterprise و Google Threat Intelligence را برای شناسایی و رفع مشکلات و همچنین آزمایش کنترل‌های امنیتی علیه فعالیت‌های مهاجمین با هم ادغام می‌کند.

مشیل آبرام، مدیر پژوهش IDC، بر این نکته تأکید می‌کند که این رویکرد به سازمان‌ها دفاعی احساسی و یکپارچه در برابر تهدیدات پیچیده کنونی ارائه می‌دهد. بشار ابواسیدو، CISO شرکت Charles Schwab، نیز اشاره کرد که قابلیت‌های پاسخ خودکار گوگل زمان لازم برای بررسی و تحلیل وقایع امنیتی را به‌طور قابل توجهی کاهش داده است.

گوگل همچنین در همکاری نزدیک با دلاویت سایبر اقداماتی انجام داده است. آدنان امجد، رئیس بخش سایبری دلاویت، قابلیت‌های یکپارچه Google Unified Security را عاملی قوی برای تحول امنیتی مشتریان خود می‌داند.

هوش مصنوعی نیمه‌خودکار که به آن Agentic AI گفته می‌شود، در حال حاضر موضوع داغی در حوزه‌های امنیتی است. گوگل همچنین دو عاملیت جدید نیمه‌خودکار برای تحلیل هشدارها و تحلیل بدافزار معرفی کرده است که به طور چشمگیری بار کاری کارشناسان امنیتی را کاهش می‌دهد.

توسعه‌های اخیر در مرکز فرماندهی امنیتی گوگل شامل افزودن سطح خاصی از محافظت از هوش مصنوعی و ابزاری برای مدیریت امنیت داده‌ها می‌شود. این ابزارها به سازمان‌ها در کشف و طبقه‌بندی داده‌های حساس، اعمال کنترل‌های امنیتی و نظارت بر انطباق کمک می‌کند.

با این تحولات، گوگل به دنبال ایجاد آینده‌ای است که در آن عوامل هوش مصنوعی در کنار تحلیلگران انسانی کار کرده و بار وظایف روتین را از دوش آنها برمی‌دارند، تا آنها بتوانند بر روی مسائل پیچیده‌تر متمرکز شوند.

چت بات هوش مصنوعی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا