پیشرفت‌های نوین در فناوری حقوقی: Solve Intelligence و انقلاب در فرآیندهای پتنت

فناوری‌های حقوقی مسیر طولانی‌ای را طی کرده‌اند، اما همچنان بخش عمده‌ای از کار وکیل‌های مالکیت معنوی و پتنت با استفاده از صفحات گسترده، پردازشگرهای متن و فایل‌های PDF انجام می‌شود. استارتاپی به نام “Solve Intelligence” مستقر در دلاور به‌دنبال تغییر این رویه است. این شرکت با بهره‌گیری از هوش مصنوعی تولیدی، قصد دارد فرآیندهای مرتبط با پتنت را تسریع کند و به طور خاص نیازهای وکلای پتنت که هم به دانش تخصصی و هم به اطلاعات حقوقی نیاز دارند، پاسخ دهد.

Solve یک ویرایشگر مستند در مرورگر ارائه می‌دهد که عملکردی مشابه با Google Docs دارد، اما با استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی به وکلا در فرآیند نگارش و ثبت پتنت کمک می‌کند. به گفته این شرکت، فناوری هوش مصنوعی آن می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند نگارش پتنت، پاسخ به اقدامات اداری، ترسیم ادعاها و تولید و بهبود افشای اختراعات به وکلا یاری رساند.

این استارتاپ به تازگی در یک دور تأمین مالی سری A مبلغ ۱۲ میلیون دلار جذب کرده است. این‌دور از تأمین مالی توسط شرکت ۲۰VC رهبری شده و به توسعه بیشتر محصول و ارتقای تولیدات منحصر به فرد “Solve” در بازارهای جهانی کمک خواهد کرد. به گفته کریس پارسونسون، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل این شرکت، محصول Solve هم‌اکنون توسط ۲۰۰ تیم حقوقی در ایالات متحده، اروپا و آسیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و مشتریانی از جمله شرکت‌های بزرگ همچون زیمنس و آوری دنیشن و همچنین دفاتر حقوقی متنوع را شامل می‌شود.

پارسونسون اشاره کرد که درآمد سالانه تکرارشونده (ARR) این استارتاپ به میلیون‌ها دلار رسیده و از زمان راه‌اندازی تا کنون تقریباً ۲۵٪ رشد ماهانه داشته است. این شرکت اکنون به سوددهی رسیده و قبل از دور تأمین مالی سری A، موجودی حساب بانکی آن از ۳ میلیون دلار سرمایه اولیه‌اش در سال ۲۰۲۳ بیشتر بوده است.

چالش‌ها برای این استارتاپ تنها به دلیل مجوزهای بیشتری از سوی شرکت‌ها برای استفاده وکلایشان از هوش مصنوعی نیست، بلکه پیشرفت‌های اخیر در توسعه هوش مصنوعی نیز به این شرکت کمک کرده تا محصولات خود را به شکل بهتری ارائه دهد. سانج آهیلان، هم‌بنیان‌گذار و رییس بخش تحقیقاتی، بیان کرد: “۱۸ ماه پیش، امکان ساخت نرم‌افزار برای فرآیندهای پتنت وجود نداشت. اما اکنون این امکان فراهم شده است.”

Solve برای استفاده از وجوه به‌دست آمده در این دور تأمین مالی به منظور گسترش محصول، استخدام نیروی کار جدید و ایجاد دفتر جدید در نیویورک اقدام خواهد کرد. این شرکت که هم‌اکنون ۱۵ کارمند دارد، برنامه‌ریزی کرده تا در سال آینده حدود ۲۰ نفر دیگر را استخدام کند.

در کنار سرمایه‌گذاری‌های مهمی از سوی صندوق سرمایه‌گذاری مایکروسافت و سایر سرمایه‌گذاران مانند Thomson Reuters Ventures و Y Combinator، مجموع مبلغ تأمین مالی Solve به ۱۵ میلیون دلار می‌رسد. بخش قابل توجهی از این مبلغ نیز به تحقیقات و توسعه برای کاربردهای علوم زیستی اختصاص خواهد یافت.

پارسونسون همچنین بیان کرد که Solve در حال همکاری با برخی شرکت‌های داروسازی بزرگ و دفاتر حقوقی برای ارتقاء کارکردهای خود در زمینه نگارش پتنت و پی‌گیری پتنت‌ها است. این استارتاپ در تلاش است تا سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را دو برابر کند و طیف وسیع‌تری از خدمات را ارائه دهد، از جمله تحلیل حق‌العمل‌های آزاد، مجوز ادعاها و تحلیل و مدیریت پرتفوی پتنت‌ها برای تیم‌های حقوقی داخلی.

Solve هم‌اکنون با رقبای دیگری در فضای فناوری حقوقی نظیر PatSnap و IPRally مقابله می‌کند، اما پارسونسون معتقد است که استارتاپ آن‌ها به لحاظ کیفیت خروجی هوش مصنوعی، قابلیت شخصی‌سازی و تجربه کاربری (UX) از دیگر رقبای خود متمایز است.

این استارتاپ به دنبال ایجاد شراکت‌های استراتژیک با سرمایه‌گذاران خود مانند مایکروسافت و Thomson Reuters هست تا بتواند خدمات منحصر به فرد خود را توسعه دهد و سیستم‌های هوش مصنوعی ویژه پتنت‌ها را به‌صورت وسیع عرضه کند. پارسونسون تأکید کرد که “جریان‌های حقوقی به شدت در محصولات مایکروسافت مانند Microsoft Word گنجانده شده‌اند و شراکت راهبردی با مایکروسافت به ما این امکان را می‌دهد تا ادغام‌های عمیق‌تری با Word به وجود آوریم.”

تبدیل متن به صوت با هوش مصنوعی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا