ادغام هوش مصنوعی در سیستم‌های بهداشتی: تاثیرات مثبتی برای بیماران و پزشکان

در دنیای امروز، ارائه خدمات بهداشتی به شکل مؤثر یکی از چالش‌های کلیدی نظام‌های بهداشت است. بیمارستان اتاوا (TOH) با هدف بهبود سطح دسترسی به خدمات درمانی و کاهش بار کاری پزشکان، به تازگی از فناوری Microsoft DAX Copilot بهره برده است. این سیستم هوش مصنوعی توانسته است به شکلی کارا، زمان مراجعه بیماران را به طور متوسط ۷ دقیقه کاهش دهد و با کاهش ۷۰ درصدی خستگی و استرس شغفی پزشکان، ۹۳ درصد بیماران رضایت خود را از تجربه درمانی خود ابراز کردند.

گلن کرنز، معاون اجرایی و رئیس فناوری اطلاعات TOH، در گفت‌وگو با رسانه‌ها عنوان کرد: “دسترسی به خدمات درمانی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های بیماران محسوب می‌شود. اگر بتوانیم توان کارایی پزشکان را حتی به میزان اندکی افزایش دهیم، در نهایت به افزایش چشمگیری در دسترسی به خدمات درمانی خواهیم انجامید.”

بیمارستان اتاوا نخستین بیمارستان کانادایی بود که از DAX Copilot بهره‌برداری کرد. این سیستم با پلتفرم ثبت سوابق بهداشتی الکترونیکی Epic ادغام شده و به پزشکان این امکان را می‌دهد که از طریق یک اپلیکیشن موبایل، مکالمات بین پزشک و بیمار را ضبط کرده و یادداشت‌های بالینی را به صورت فوری ایجاد کنند. این کار باعث می‌شود پزشکان بیشتر بر روی درمان بیماران تمرکز کنند و بار کمتری بر دوش آنها باشد.

بر اساس گزارش‌های کالج پزشکی کانادا، پزشکان به طور متوسط هفته‌ای ۱۰ ساعت را صرف وظایف اداری مانند به‌روزرسانی سوابق می‌کنند. کرنز توضیح داد که بیمارستان اتاوا یک برنامه ارزیابی مؤثر برای DAX Copilot طراحی کرده است که شامل نظرسنجی از پزشکان و بیماران و تجزیه و تحلیل داده‌های ثبت شده است.

این فناوری به صورت قابل توجهی بار کار اداری را برای پزشکان کاهش داده و به آنها این امکان را می‌دهد که تمرکز بیشتری بر روی بیماران داشته باشند. به گفته کرنز، بیمارستان توانسته است بهبود قابل توجهی در تعداد بیماران تحت درمان در هر شیفت مشاهده کند.

علاوه بر این، TOH همچنین در حال اجرای استفاده از “همکاران دیجیتال” است که برای کمک به بهبود تجربه بیماران و ارائه خدمات بهتر به اجرا در می‌آید. به زودی، این بیمارستان یک آواتار جدید را معرفی خواهد کرد که به بیماران کمک می‌کند تا به راحتی از نظام سلامت استفاده کنند.

کرنز تأکید کرد که اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی هستیم، هدف سیستم‌های هوش مصنوعی در آینده ارتقاء سطح مراقبت‌های بهداشتی با تمرکز بر پیشگیری و بهبود را دنبال می‌کند. ادغام کامل این فناوری‌ها در سیستم‌های بهداشتی می‌تواند به بهبود قابل توجه در روش‌های ارائه خدمات و افزایش رضایت بیماران منجر شود.

چت آنلاین با هوش مصنوعی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا