بعد از یک هفته شایعه‌پردازی، وزارت بازرگانی ایالات متحده (DOC) به‌طور رسمی تصمیم به لغو قانون توزیع هوش مصنوعی دولت بایدن گرفت، تنها چند روز قبل از اجرایی شدن آن. قانون توزیع هوش مصنوعی که در ژانویه توسط رئیس‌جمهور سابق جو بایدن معرفی شده بود و قرار بود به تاریخ ۱۵ مه به اجرا درآید، برای نخستین بار محدودیت‌هایی را در صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی تولید ایالات متحده به بسیاری از کشورها وضع می‌کرد و به تقویت محدودیت‌های موجود می‌پرداخت.

وزارت بازرگانی روز سه‌شنبه اعلام کرد که به کارکنان خود دستور داده تا از اجرای قانون مربوط به دوره بایدن خودداری کنند. طبق گزارش بلومبرگ، این وزارتخانه قصد دارد در آینده قانونی جایگزین صادر کند که احتمالا بر مذاکرات مستقیم با کشورها تأکید خواهد کرد به‌جای وضع محدودیت‌های کلی. قانون پیشنهادی بایدن کشورهای جهان را به سه رده تقسیم کرده بود که هر رده شامل سطحی خاص از محدودیت‌ها می‌شد. کشورهای رده اول، مانند ژاپن و کره جنوبی، همچنان بدون محدودیت صادرات باقی می‌ماندند؛ در حالی که کشورهای رده دوم، مانند مکزیک و پرتغال، برای اولین بار با محدودیت‌ صادرات تراشه مواجه می‌شدند و کشورهای رده سوم، نظیر چین و روسیه، باید با کنترل‌های سختگیرانه‌تری کنار می‌آمدند.

در غیاب مقررات جدید، وزارت بازرگانی روز سه‌شنبه راهنما‌هایی برای صنعت منتشر کرد. این وزارتخانه به شرکت‌ها یادآوری کرد که استفاده از تراشه‌های هوش مصنوعی Ascend شرکت هوآوی در هر نقطه از جهان قوانین صادرات ایالات متحده را نقض می‌کند. همچنین در مورد پیامدهای احتمالی استفاده از تراشه‌های هوش مصنوعی آمریکایی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی در چین هشدار داد و راهکارهایی برای حفاظت از زنجیره‌های تأمین تراشه‌ها از ترفندهای انحرافی ارائه داد.

جفری کس‌لر، وزیر بازرگانی ایالات متحده، در بیانیه‌ای گفت: “دولت ترامپ استراتژی جسورانه و فراگیری را برای فناوری هوش مصنوعی آمریکایی با کشورهای مطمئن در سرتاسر جهان دنبال خواهد کرد و در عین حال فناوری را از دست دشمنان ما دور نگه خواهد داشت.” او همچنین به صراحت ابراز داشت که ما تلاش‌های دولت بایدن برای اعمال سیاست‌های نامناسب و غیرسازنده هوش مصنوعی بر مردم آمریکا را رد می‌کنیم.

تبدیل متن‌های فارسی به صوت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا